nlc.hu
Család

Magnus, a kutyus nem mozdult a beteg gazdája mellől - videó

Magnus, a kutyus nem mozdult beteg gazdája mellől – megható videó

Magnus igazi családtagként "gondozta" a gazdáját.
Magnus, a terápiás kutya.

Brian Menson egy csodálatos videót töltött  fel a TikTok-ra, terápiás kutyusáról, Magnusról. A férfi azt írja, hogy mellkasi fájdalmai voltak, és nehezen kapott levegőt, ezért elment a sürgősségire, hogy kivizsgálják. Összesen három napig tartották bent, számtalan vizsgálatot végeztek el rajta, amelyek végén kiderült, hogy bizony komoly a helyzet. Kiderült ugyanis, hogy egy kardiomiopátia nevű betegsége van, ami azt jelenti, hogy a szíve gyenge, és sokkal keményebben dolgozik, mint kellene.

Brian azt írta, hogy bár nem jó a helyzet, a kórházban mindenki nagyon profi és kedves volt vele, sőt, még azt is megengedték neki, hogy vele maradjon Magnus a nap 24 órájában.

@magnusthetherapydog This January I was admitted into the hospital because of chest pains and trouble breathing. After many tests they discovered that I have a condition called cardiomyopathy and am in heart failure. Last week my daughter, Magnus and I went to the Cleveland Clinic for a consult to make sure that I was doing everything possible to improve my chances of recovery. Being that the Cleveland Clinic is one of the top hospitals in the country for cardiology and heart surgery, this seemed like a logical next step. We left there with both good and bad news. The good news is that my resting heart I had improved. The bad news is that my active heart has remained weakened and is still very much in heart failure. They also believe that I may in fact have obstructions that would further complicate matters. All of this is due to my family history of heart disease. Having my daughter and Magnus with me made all of the difference. Getting news like this is never easy, but having 2 of my besties with me meant the world to me. There are still more tests to be done and I still have a very long and uncertain road ahead. I am just thankful to have my friends and family by my side to help me on this journey. ❤️ #servicedog #cardiomyopathy #heartfailure #hospital #dogsarefamily ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

„Pontosan azt tette, amihez a legjobban ért; megnyugtatott, és elterelte a gondolataimat az aktuális helyzetről. Tudja, mikor kell ölelgetni, és mikor kell “bolondozni”. Mosolyra fakasztotta az egészségügyi személyzetet, és a lányaimat is megnyugtatta. Jobban szeretem ezt a kutyát, mint azt ő el tudná képzelni” – írta a posztjában kutyájáról, aki egyébként terápiás kutyus.

Kórházi környezetben terápiás kutyákról sokat hallani, és egyre több helyen alkalmaznak lovakat terápiás célokból. Ilyen Bambi a kicsi póni, aki felnőtteknek és gyerekeknek segíti a gyógyulását. Hetente kétszer-háromszor látogatja meg a San Antonio-ban található kórházat, ahol kedvességével kicsit kizökkenti a betegeket a kórházi valóságukból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top