nlc.hu
Család
kislány fegyveres rabló ellen baseball ütővel

Baseball ütővel védte meg apját a fegyveres rablótól egy 8 éves kislány

Ki akarták rabolni a kislány italdiszkontban dolgozó apját, hiba volt.

 Minneapolis melletti Maplewood rendőrei szerint egy nyolcéves kislány baseball ütő segítségével ütötte le a fegyveres rablót, hogy megmentse italdiszkontban dolgozó apját szombat este – írja a helyi StarTribune. A támadót, egy 37 éves férfit elfogták, letartóztatták és vádat emeltek ellene, 40 000 dolláros óvadék lehetősége mellett. 

„Büszke vagyok rá” – mondta később a hálás apa – “Jó kislány”.

A vádirat szerint a rabló egy üveg röviditalt vitt a pulthoz, miközben egy fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt. A rendőrség megállapította, hogy egy 45-ös kaliberű pisztolyra emlékeztető riasztópisztolyt használt. Az alkalmazott azt ígérte, engedelmeskedik, de kérte, hogy tegye el a fegyvert, mert egy

Baseball ütővel védte meg apját a fegyveres rablótól egy 8 éves kislány

8 éves kislány is a boltban van.

A rabló a pult mögé lépett, hogy megszerezze a pénzt,

az alkalmazott pedig megragadta a fegyvert, többször meg is ütve a bűnözőt. Az üzlet videokamerája ezután azt rögzítette, ahogy

Baseball ütővel védte meg apját a fegyveres rablótól egy 8 éves kislány

miközben a két férfi a padlón lévő fegyverért verekszik egymással. A  bűnöző végül pénz és fegyver nélkül hagyta el az üzletet. A rendőrök a bolt közelében fogták el a rablót, aki már nem először követett el erőszakos bűncselekményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top