nlc.hu
Család
Az esküvő előtt egy nappal tudta meg, hogy 25 évvel idősebb a párja

Az esküvő előtt egy nappal tudta meg, hogy 25 évvel idősebb a párja

Tudta, hogy korosabb, de nem gondolta, hogy ennyivel.

A 40 éves Yoshitaka 11 éve él boldog házasságban a 65 éves Akivel, annak ellenére, hogy csak az esküvőjük előtti napon szerzett tudomást a köztük lévő jelentős korkülönbségről.

Yoshitaka mindössze 29 éves volt, amikor találkozott élete szerelmével, aki egy japán stílusú bárt vezetett, és némi beszélgetés után rájöttek, hogy nagyon sok közös van bennük. Mindkettejük házassága kudarccal végződött, egyedül nevelték a gyerekeket, és miután néhányszor ellátogatott Aki bárjába, Yoshitaka elhívta randevúzni a nőt.

A japán férfi azt ugyan tudta, hogy kedvese valamivel idősebb nála, de soha nem sejtette a valódi korát, és Aki sem árulta el, mert attól tartott, hogy elriasztaná az udvarlóját. Akkor 54 éves volt, de csak 44 évesnek mondta magát a barátjának. A kinézete sem leplezte le, hogy idősebb, így 7 éven át, egészen az esküvőjük előtti napig meg tudta őrizni titkát.

2020 elején a szerelmesek úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Akkor Aki úgy döntött, elmondja a leendő férjének, hogy valójában 25 évvel idősebb nála. Nem tudta, hogyan fog reagálni, de attól tartott, hogy dühös lesz, amiért olyan sokáig hazudott neki. Ám tévedett.

Egyáltalán nem zavar a valós életkorod, nem számít” – reagált Yoshitaka a leendő menyasszonyának, amikor szembesült a valódi életkorával.

Miután összeházasodtak, a házaspár úgy döntött, hogy felhagy a munkával, és körbeutazza Japánt, kalandjaikat egy YouTube-csatornán dokumentálták, melynek „Egy pár 25 év korkülönbséggel” címet adták.

A 65 éves nő utólag beismerte, hogy azért is titkolta a valós életkorát a párja előtt, mivel a japán társadalom nagyon előítéletes, ha egy korosabb nő jóval fiatalabb férfiakkal randevúzik.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top