nlc.hu
Család
5 éve hunyt el L.L. Junior kisfia

5 éve hunyt el L.L. Junior kisfia

Elviselhetetlen fájdalom érte a családot Dávidka halálakor.

2019. augusztus 31-én, a nyár utolsó napján elviselhetetlen tragédia érte L.L Juniort és Hopp Csillát. Öt éve annak, hogy fiatalabbik gyermekük, Dávidka meghalt. 

Talán még sokan emlékeznek rá, Zugló egy forgalmas útkereszteződésében az alig hároméves Dávidka életét vesztette, miután a piros jelzés ellenére kiszaladt az úttestre, egy szabályosan közlekedő autó elé.

LL. Junior kisfiának baleseti helyszíne,

LL. Junior kisfiának baleseti helyszíne. (fotó: FotoCentral/Birton Szabolcs)

“Az édesanyát, Hopp Csillát először vádlottként kezelték, majd felmentették. A barátnőjét, P. Carment viszont gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg, mivel a tanúk szerint ő fogta Dávidka kezét a tragédia előtti pillanatokban. Bár a kisfiúval történtek ép ésszel felfoghatatlanok, tavaly márciusban végre ítélet született, amelyben az édesanya után a barátnőt, P. Carment is felmentették minden vád alól” – tárgyalja a Bors cikke.

A napilaphoz az egyik olvasó fotókat küldött a Fiumei úti sírkertből, ott helyezték ugyanis végső nyugalomra Dávidkát.  “Az egyértelmű, hogy a kisfiú végső nyughelyét rendszeresen látogatják, hiszen egy elszáradt virágot se láttam rajta, pedig ebben a rekkenő nyár végi hőségben nagyon gyakran kell őket cserélni…” –tudatta a lappal az olvasó.

LL. Junior kisfiának temetése

LL. Junior kisfiának temetése (fotó: FotoCentral)

L.L. Juniornak a gyermekei a mindenei. Kislánya Lili 4 éves, fia Lacika pedig idén lett 11 esztendős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top