nlc.hu
Család
Elhunyt lány rokonai támadtak az orvosokra

Elhunyt lány rokonai támadtak az orvosokra

Az orvosok elbarikádozták magukat egy szobában.
Orvosokat megverték

Az eset Olaszországban Foggia városban történt. Miután a rokonok megtudták, hogy a 23 éves családtagjuk meghalt a műtét közben elárasztották a kórházat. Összesen ötvenen jelentek meg az intézményben, és ütöttek mindenkit, akit csak tudtak, főleg az orvosokat és a nővéreket. A védekezni már képtelen szakemberek végül elbarikádozták magukat az egyik szobában. 

A Cerignola községben élő lány, egy közúti baleset miatt került kórházba. Olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy azonnal meg kellett operálnia, de az életét már nem sikerült megmenteniük az orvosoknak.  A rokonok pedig rajtuk élték ki a fájdalmukat.

Az olasz lapok beszámolójából kiderült, hogy néhány dolgozónak zúzódásai, és könnyebb sérülései lettek a támadás után. Miután elbarikádozták magukat, telefonon hívták a rendőrséget, akiknek sikerült lecsillapítani az őrjöngő rokonokat.

@corrieredellasera Una ragazza di 23 anni, Natasha Pugliese, muore durante un intervento chirurgico e circa 50 persone, tra parenti e amici, si scagliano contro medici e personale sanitario, prendendoli a calci, schiaffi e pugni. È accaduto la sera del 4 settembre nel reparto di chirurgia toracica del Policlinico Riuniti di Foggia. La ragazza, originaria di Cerignola, era ricoverata da giugno scorso in seguito a un incidente stradale avvenuto nella sua città e dopo mesi in rianimazione era stata trasferita in chirurgia toracica per essere sottoposta a un delicato intervento chirurgico. Un ultimo tentativo, a quanto è dato di sapere, per cercare di salvarle la vita, che però non è riuscito. Alla notizia del decesso i congiunti tra parenti e amici della ragazza si sono presentati in ospedale, colpendo a pugni e calci l'équipe. Una dottoressa ha riportato la frattura della mano rimasta schiacciata in una porta: il video choc di medici e infermieri asserragliati in una stanza dell'ospedale #foggia #notiziedegiorno #corrieredellasera ♬ suono originale - Corriere della Sera

 via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top