Család

Idén az Ajándéktaxival küldhetünk karácsonyi csomagot nehéz sorsú óvodásoknak (x)

Bár sokan szeretnének adakozni, de a karácsonyi rohanásban a rengeteg teendő és elintéznivaló között sokszor elfelejtjük, vagy nem jut rá idő. A Főtaxi ezen próbál segíteni azzal, hogy autói idén decemberben néhány napra Ajándéktaxivá változnak, és átvállalják az ajándékcsomagok eljuttatását a rászorulókhoz.


Hátrányos helyzetű családokban, különösen nehéz körülmények között él annak az ötszáz kisgyermeknek a többsége, akik a Máltai Szeretetszolgálat négy óvodájába járnak. Nekik szeretne idén karácsonyra ajándékot gyűjteni a Főtaxi és a Máltai Szeretetszolgálat. Közös felhívásukban arra kérik a budapesti családokat, hogy állítsanak össze ajándékcsomagot a gyermekeknek. A csomagba olyan meglepetések kerüljenek, amelyeknek egy óvodás biztosan örülne, például játék, mesekönyv, nem romlandó édesség.


Ha megvan az ajándék, csak fel kell hívni az Ajándéktaxit a (06) 1 422 2212-os telefonszámon, vagy írni az ajandektaxi@fotaxi.hu e-mail-címre, ahol rögzítik a felajánlást. Az Ajándéktaxi 2018. december 15. és 17. között minden regisztrált ajándékcsomagért házhoz megy, és elszállítja azokat a Máltai Szeretetszolgálathoz. Így az ajándékok még karácsony előtt biztosan eljutnak az ovisokhoz.  

„Azért indítottuk el Ajándéktaxi akciónkat, mert meggyőződésünk, hogy ezeknek a gyerekeknek és családjaiknak kézzelfogható segítségre van szükségük. Karácsonykor különösen fontos, hogy érezzék, vannak, akik gondolnak rájuk, akik tesznek értük. Mi pedig úgy tudunk segíteni, ha azt csináljuk, amihez a legjobban értünk: szállítunk. Ha összekötjük az adakozókat a rászorulókkal, mindenkit megajándékozunk” – mondta Angyal Zsolt, a Főtaxi vezérigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top