Család

Különleges ikerpár: egyikük fehér, a másik fekete bőrű – fotók

Ami nem csoda, mert egyikőjük hófehér bőrű vörös, míg a másik kreolbőrű, fekete göndör hajú lány.

Mariát és Lucyt barátnőknek nézik, ami nem csoda, hiszen előbbi kreolbőrű, afrotípusú, míg ikertestvére hófehér bőrű, vörös hajú, kék szemű lány.

Senki sem hiszi róluk, hogy ikrek

Az ikrek 1997-ben születettek fehér édesapától és egy félig jamaicai édesanyától. Kislány koruktól fogva hozzászoktak, hogy mindenki barátnőknek nézi őket, és senki sem hiszi, ha elmondják, ők valójában ikrek. És ezen még az sem segít, ha egyformán öltözködnek, mert még csak nem is hasonlítanak egymásra.

Édesanyjuk is meglepődött, amikor születésükkor először pillantotta meg ikreit. Semmilyen terhesség alatti vizsgálat nem jelezte ugyanis, hogy ikrei ennyire különböznek majd egymástól. Ugyanakkor a lányok személyiségében már nincs olyan óriási eltérés, mint a külső jegyekben.

Senki sem hiszi róluk, hogy ikrek

A vörös Lucy nagyon tiszta jellem, a Gloucesteri Egyetemen művészetet és tervezést hallgat, míg nővére, a fekete Maria jogot és pszichológiát tanul. Három másik testvérük van, mindhármuknál keveredtek szüleik bőrszínei.

Forrás: New York Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top