Család

Íme az F&F legújabb kollekciója, amit kis hőseink is imádni fognak (x)

Igaz, a gyerkőcök még javában élvezik a gondtalan nyári napokat, de vészesen közeleg a szeptember, így itt az ideje, hogy az őszi iskolakezdésre és ezzel együtt a hidegebb napokra is felkészítsük a család kisebb tagjait.

Az F&F őszi–téli kollekciójában megtalálhatók a gyerekek számára is a szezon elengedhetetlen darabjai: farmernadrágok, puha szabadidőruhák, pulóverek és cipőcskék. Az öltözéküket pedig a vidám és hasznos kiegészítők teszik teljesebbé, bármilyen alkalomról legyen szó.

Az idei őszi–téli trendek alapján kis hőseink ruhatárából most sem hiányozhatnak az élénkebb, vidám színek a föld tónusokkal kombinálva. A szűkös, merev, nehéz vagy gyűrődő anyagokból készült ruhák helyett pedig olyan darabok kaptak főszerepet, amelyek tökéletes kényelmet biztosítanak minden tevékenységhez, legyen az egy óriási mászóka meghódítása a játszótéren vagy egy csendes teadélután a babaház lakóival.

Idén nagyon divatosak a pihe-puha pólókkal kombinált joggerek és melegítőszettek, amelyek ráadásul nemcsak a finom textilek, hanem a kedves és vidám minták miatt is a gyerekek kedvencei lesznek. A kislányok számára tervezett darabokat többek között flittercsillagok, unikornisok és Elsa hercegnő díszíti, de a letisztultabb vonal kedvelői is könnyedén megtalálhatják gyermekeik számára az ideális ruhadarabokat.

A kisfiúknak pedig olyan vagány minták közül válogathatunk majd, mint a menő kamuflázs printek, dinós motívumok vagy épp a szuper népszerű Verdák. Rengeteg gyerkőc imádja a kisautókat, így szívesen viselik magukon kedvenceiket is. A márka a hűvösebb, szabadtéri programokra pedig színes, steppelt pufidzsekikkel készül – a mi abszolút kedvencünk például mindenképpen a virágos, műszőrmével szegélyezett kapucnis kabátka lesz.

Az F&F áruházai ráadásul augusztus 1-jétől egészen szeptember 25-ig szabadidőruha-ajánlatokkal várja a családokat (például jogger- vagy pólóajánlattal), a kijelölt termékeket szuper árakon vásárolhatjuk majd meg a csemetéinknek – egyúttal elkalandozhatunk a női osztályra is, hogy mi is felfrissítsük az őszi gardróbunkat!

Még több inspiráció: f-f.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top