Élet borderline személyiségzavarral – Kneszl Beáta Carmennel beszélgettünk

Műsorunkat 16 éven felülieknek ajánljuk! Kneszl Beáta Carmen író 2015-ös diagnózisa óta hatalmas küzdelmet folytat azért, hogy több szó essen a világszerte több mint 100 millió embert érintő borderline személyiségzavarról. A beszélgetésünk alatt semmi nem maradt tabutéma, Bea nyílt és őszinte, mindenre válaszol. Szó esett mélypontokról, pszichiátriai kitérőkről, függőségről, munkavállalásról és arról is, hogy a környezetnek sem könnyű a személyiségzavarban szenvedők kezelése. Következő adásunkban szintén vendégszereplővel várunk titeket.

Műsorunkat 16 éven felülieknek ajánljuk!

Élet borderline személyiségzavarral – Kneszl Beáta Carmennel beszélgettünk (műsorunkat 16 éven felülieknek ajánljuk)

Kneszl Beáta Carmen író 2015-ös diagnózisa óta hatalmas küzdelmet folytat azért, hogy több szó essen a világszerte több mint 100 millió embert érintő borderline személyiségzavarról. A beszélgetésünk alatt semmi nem maradt tabutéma, Bea nyílt és őszinte, mindenre válaszol. Szó esett mélypontokról, pszichiátriai kitérőkről, függőségről, munkavállalásról és arról is, hogy a környezetnek sem könnyű a személyiségzavarban szenvedők kezelése. Következő adásunkban szintén vendégszereplővel várunk titeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top