Digitális szorongató – orosz-ukrán háború: vigyázzatok magatokra, önkéntesek!

Ér-e jókedvűnek lenni háborús helyzetben? Ér-e boldogságunkat megosztani másokkal és jól érezni magunkat a barátainkkal akkor, amikor mások földönfutóvá váltak? És miért érezzük úgy, sosem elég a segítségnyújtásból, sosem tehetünk eleget? A jelenleg legégetőbb kérdésről beszélgettünk, tabuk nélkül a Digitális szorongató legújabb epizódjában.

Nagyon jó érzés látni azt az összefogást, amivel sok magyar segíti a menekülteket. De nem árt, ha figyelünk az önkéntes munkát végzőkre, és az sem, ha ők figyelnek magukra, felismerik határaikat. Az önkéntes munkában ugyanis a leggyakoribb a hamar bekövetkező kiégés és mentális problémák megjelenése. Ér-e jókedvűnek lenni háborús helyzetben? Ér-e boldogságunkat megosztani másokkal és jól érezni magunkat a barátainkkal akkor, amikor mások földönfutóvá váltak? És miért érezzük úgy, sosem elég a segítségnyújtásból, sosem tehetünk eleget? A jelenleg legégetőbb kérdésről beszélgetett Herczeg Szonja és Villányi Gergő a Digitális szorongató legfrissebb epizódjában tabuk nélkül.

Nyugati pályaudvar, fotó: Herczeg Szonja

Nyugati pályaudvar (Fotó: Herczeg Szonja)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top