Hozzávalók
- 2 dl tej,
- 4 teáskanál zselatin,
- 15 dkg cukor,
- 2 pohár natúr Activia® joghurt,
- 1 csomag vaníliás cukor,
- 20 dkg gyümölcs (lehet friss és befőtt is),
- fél csomag babapiskóta
Elkészítés:
A tejet felforraljuk a zselatinnal és a cukorral. A tűzről levéve kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a joghurtot és a vaníliás cukrot. Simára keverjük, majd egy Folpack fóliával kibélelt őzgerincformába öntjük. A tetejére szórjuk a gyümölcsöt, némelyiket még a krémbe is belenyomkodjuk. Végül a tetejét befedjük babapiskótával. Felhajtogatjuk fóliát és legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ha megdermed, kifordítjuk a formát, levesszük a fóliát és szeleteljük.