Egészség

Direkt hízik tovább a 300 kilós nő

A már most is elképesztően kövér nő 700 kilósra akar dagadni, hogy rekordot döntsön. Állítja, neki ez így jó, kérdés, hogy vajon a szervezete meddig bírja.
Nézd meg a többi fotót is róla!
Nézd meg a többi fotót is róla!

Susanne Eman, a két gyermekét egyedül nevelő amerikai nő jelenleg 317 kilót nyom, de év végére szeretné elérni, hogy 361 kilót mutasson a mérleg nyelve; a végső célja pedig a 700 kilós álomsúly. Ennek érdekében precízen egyre többet eszik, napról napra emeli a bevitt kalória mennyiségét.

A bizarr célkitűzés állítólag annak köszönhető, hogy hiába próbált lefogyni, csak hízott és hízott – és egyszer csak rádöbbent, hogy élvezi a növekedést, a zsírt, egyszóval a kövérséget. Azóta ez lett az életcélja, és a 32 éves Susanne büszkén vállalja óriásra duzzadt testét.

Bár az orvosok folyamatosan igyekeznek lebeszélni különös elhatározásáról, az önfejű asszony fittyet hány az aggodalmaskodó szakemberek intelmeire. Mint elmondta, be akarja bizonyítani, hogy az ember lehet egyszerre iszonyatosan kövér és egészséges, ezért aztán naponta méri a vérnyomását és tornázik – bár az nem derült ki, hogyan képes megmozdítani a testét. Az ismerősök elmondása szerint egyébként az asszony heti ételbevásárlása alkalmanként 6-8 órát vesz igénybe.


Az sem derült ki, pedig érdekes kérdés, hogy hogyan tudja így nevelni a gyerekeit, illetve miből finanszírozza ezt az iszonyatos fogyasztást? Arról nem is beszélve, hogy vajon meddig bírja majd a szervezete ezt a hatalmas túlsúlyt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top