Egészség

Letiltotta lánya modellkarrierjét Cindy Crawford

Érthető Cindy Crawford álláspontja: túl korainak tartja, hogy lánya modellkarrierbe kezdjen. Hadd legyen még gyerek, hiszen csak tízéves.
A Crawford-Berger család
A Crawford-Berger család

A 45 éves szupermodell lányáról, ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy hónappal ezelőtt jelentek meg az első divatfotók. Nem kisebb név került portfóliójának első oldalára, mint a Versace, az albumot azonban egy időre félre is teheti a kis modellporonty, anyukája ugyanis úgy gondolja, Kaia túl fiatal még a szakmához.

„Ha 17 éves lesz, és meg akarja próbálni, mit mondhatnék akkor? Egyébként viccelődve azt mondta, hogy először modellkedni akar, mert ahhoz nem kell tudni semmit, aztán pedig szeretne babaápolónő lenni” – nyilatkozta Cindy.

Ha valakinek, akkor Crawfordnak tudnia kell, mi vár a modellkedés felé kacsintgató lányokra. Ő maga 16 évesen kezdett a szakmában dolgozni. Kaiának elég jók az esélyei, hiszen, ha maga Donatella Versace mondja valakiről, hogy szereti őt a kamera, az biztosan úgy is van.

Már csak azt nem értjük, hogy akkor miért kellett egy hónappal ezelőtt telekürtölni a sajtót az anyja nyomdokaiba lépő lány első fotózásának hírével…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top