Egészség

Nővérek táncolnak a rákos gyerekekért – videó

Egy teljes gyerekkórházi osztály énekel a szülőkkel és a nővérekkel együtt az egyik rákos fiú klipjében. A cél: erőt önteni egymásba.

Nehéz kibírni szipogás nélkül azt a videót, amit rákos gyerekek vettek fel egy amerikai kórházi osztályon Kelly Clarkson Stronger című számára. A klip egy 22 éves leukémiás fiú, Chris Rumlbe ötlete volt, ezzel akarta könnyebbé tenni a kis betegek mindennapjait, akik bátran álltak a kamera elé annak ellenére, hogy sokan kopaszok, vagy infúzión vannak. Az éneklésbe nemcsak a szülők, de az orvosok és a nővérek is becsatlakoztak.

„Mindenkinek őszinte boldogság ült ki az arcára, miközben forgattunk, és a szülők is örültek, hogy végre vidámnak láthatták a gyerekeiket” – nyilatkozta egy amerikai tévécsatornának a fiú, aki profi hokijátékos, és mellette rendezőnek készül. A sikeres és addig makkegészségesnek tűnő srác először nem is hitte el az orvosoknak, hogy valóban leukémiás, azt gondolta, hogy elcserélték valaki máséval az eredményeit. Talán a sportkarrierje is segítette abban, hogy később sem tört le, és egy olyan számot választott a videóhoz, ami arról szól, hogy ami nem öl meg, az erőssé tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top