Egészség

Napi 25 liter vizet iszik a vízfüggő nő

Semmiféle egészségügyi problémája nincs, egyszerűen csak egyfolytában szomjas. A szakemberek sem értik.

Napi 25 liter vizet iszik a vízfüggő nőA most 26 éves Sasha Kennedy 2 éves volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy sokkal több vizet iszik, mint más gyerekek. Orvoshoz is elvitték emiatt, ám semmiféle rendellenességet nem állapítottak meg nála, szomja azonban nem csökkent, sőt.

6 éves korára már ott tartott, hogy még éjszakánként is megivott egy kancsó vizet. Az iskolában, míg a többi gyerek játszott a szünetekben, ő a vízcsapot rohamozta meg. 13 évesen napi 10 liter volt a vízadagja.

Sasha felnőttkorára sem nőtte ki különös függőségét: manapság általában napi 25 liter vizet fogyaszt el. Mindenhová üvegekkel megpakolva jár, és éjszakánként nem képes egy óránál többet egyhuzamban aludni, mert folyton megszomjazik.

„Ha úgy érzem, kiszáradt a szám, az egyetlen dolog, amire koncentrálni tudok, az, hogy igyak. Az emberek nem is gondolnák, hogy valaki ennyit tud inni, amíg meg nem ismernek engem. Nem hisznek a szemüknek” – nyilatkozta Sasha egy brit lapnak.

A kétgyermekes anya vegyesen fogyaszt ásványvizet és csapvizet, s elárulta azt is, hogy előfordult már, hogy azért mondott fel a munkahelyén, mert nem volt elég jó a csapvíz minősége.

A vízfüggő nőt már rengeteg orvos megvizsgálta, de egyikük sem sem talált semmiféle magyarázatot arra, hogy miért iszik ennyit. Az extrém mennyiségű folyadék fogyasztása egyébként semmiféle egészségügyi problémát nem okoz neki, viszont igencsak bonyolítja az életét, hogy naponta legalább negyven alkalommal kell vécére szaladnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top