Egészség

Itt a narancsbőr elleni csodafehérnemű

A cucc állítólag akkor is segít, ha nem járunk edzeni és a táplálkozási szokásainkon sem változtatunk. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Zsírégető-fehérneműtől fogunk lefogyni? Zsírégető hatással kecsegtető ruhadarabokat már évek óta kapni, az olasz MyShapes márka azonban előrukkolt egy olyan fehérnemű-kollekcióval, mely állításuk szerint valóban segíti a zsírégetést és még a narancsbőrt is eltünteti, ehhez pedig még életmódváltásra sincs szükség.

A termék weboldalán olvasható ismertető szerint a fehérnemű anyaga bioaktív kristályokat tartalmazó nanoszálakból készül, ez elnyeli a test hőjét és infravörös sugarak formájában veri vissza, ami serkenti vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét.

A klinikai körülmények között is tesztelt anyag hozzájárul a zsírégetéshez, feszesebbé teszi a bőrt, és hosszabb távon akár egy anticellulitisz-kezeléssel is felér. A különleges alsóneműket legalább napi nyolc órán át ajánlatos viselni, és elvileg két hónap után már szemmel látható az eredmény.

Aki azonban edzés és egészséges táplálkozás helyett a fehérneműjétől akar fogyni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a kollekció darabjai – bugyik, melltartók, trikók, leggingszek – átszámítva 13 000 – 21 000 forintba kerülnek (Magyarországon egyelőre nem is kaphatók).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top