Egészség

Az ország legszebb szaunái

A klasszikus módszer a betegségek megelőzésére: a szaunázás. Összegyűjtöttük neked a legszebbeket az országban!

Az ország egyik legszebb szaunája egy mátraházai wellnesshotel udvarán van, és azért elképesztő, mert a szauna egyik oldala egy hatalmas üvegablak, ami egyenesen Magyarország legmagasabb pontjára, a Kékestetőre néz.

Az ország legszebb szaunái

A másik panorámaszauna egy felsőtárkányi afrikai stílusú hotel felső szintjén van, ahonnan a Bükk méregzöld erdőire látni, télen persze a havas lankákban lehet gyönyörködni, miközben megsülünk.

Az ország legszebb szaunái

 

A Balaton-felvidéken, Köveskál egy különleges hangulatú hoteljában bújik meg ez a toscanai stílusú kerttel körülvett kis kőházban épült szauna. Kicsit olyan a hangulata, mintha nem is Magyarországon lennénk.

Az ország legszebb szaunái

 A makói Hagymatikum szaunájából ugyan nincs kilátás, de nem is az a lényeg. A fenyőrönkökből épített szaunában kicsit olyan érzésed lehet, mint ha egy mesébe csöppentél volna. Semmiképpen sem a Jancsi és Juliskába…

Az ország legszebb szaunái

A gyulai Várfürdő szabadtéri szaunaházába sótéglákat is építettek, és a sok üveg miatt klausztrofóbiásoknak is tökéletes. Nekünk esti fényekben tetszik a legjobban, barátokkal jó ki csevegéshez tökéletes helyszín.

Az ország legszebb szaunái

Tudj meg többet a Sinex Wick Orrspray-ről! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top