Egészség

Szívszorító: életét áldozta babájáért a kismama

Alig néhány hetet tölthetett együtt gyermekével a nagybeteg édesanya.

A New York-i Elizabeth Joice minden vágya volt, hogy életet adhasson egy gyermeknek. A fiatal nő három évvel ezelőtt egy daganat miatt műtéten is kemoterápián is átesett, aminek következtében szinte alig volt esélye arra, hogy teherbe eshessen. Hatalmas volt az ő és férje boldogsága, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy kisbabát vár. Hamarosan azonban az orvosok közölték velük: a rák kiújult és Elizabethnek el kell vetetnie a babát, hogy megkezdhesse a szükséges kezeléseket. Ráadásul valószínűleg többé már nem foganhat gyermeke.

Az asszony tudta, hogy ez az egyetlen esélye, hogy gyermeket szülhessen, ezért úgy döntött, visszautasítja az életmentő kezelést, és kihordja a kisbabát. Kislányát, Lilyt január 23-án segítették világra. Az édesanyának és gyermekének csupán néhány közös hét adatott meg. Elizabeth ugyanis március 9-én elhunyt.

A férje, Maxwell néhány nappal később a Youtube-on tette közzé ezt a szívszorító videót felesége emlékére. Annyit fűzött csupán hozzá: nem volt elegendő időnk.

 Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top