Egészség

Túlélte anyja kegyetlenségét a kisfiú

A tűzoltók vették magukhoz a kisbabát, akit anyja elhagyott.

Egy járókelő hallotta meg annak a csöpp kisfiúnak a sírását egy csatornából, akit az anyja a születése után nem sokkal lehúzott a vécén. A tűzoltók bravúros mentőakciót hajtottak végre, a csatornacsövet ugyanis nem törhették szét, mert a baba megsérülhetett, vagy akár meg is halhatott volna. Így szerszámok segítségével szabadították ki a csecsemőt, akinek a köldökzsinórját is szemmel láthatóan ügyetlenül vágták el.

A kisfiút, aki a Xiaoxiao (vagyis Icipici) nevet kapta, azonnal kórházba vitték, ahol megetették, és megfürösztötték. Csodával határos módon szinte sértetlenül élte túl a durva életkezdést, teljesen egészséges, nem is volt szüksége további orvosi ellátásra.

A tűzoltócsapat néhány tagja vállalta, hogy ideiglenesen magához veszi a babát. A hatóságok pedig keresik az anyát, akinek ha megtalálják, a gyermek elhanyagolása és bántalmazása miatt kell majd felelnie.

Túlélte az újszülött, hogy az anyja lehúzta a vécén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top