Hozzávalók:
A piskótához:
- 6 tojás különválasztva
- 6 ek. cukornak megfelelő – lehetőleg kristályos – édesítőszer (édesítőszerek cukorról történő átváltásához segítséget ITT találsz! )
- 7 ek. zabpehelyliszt
- 2 ek. zsírszegény, natúr kakaópor
- fél csomag sütőpor
A krémhez:
- 1 csomag csokis pudingpor (főzős)
- 0,5 liter tej vagy növényi tej
- 4 ek. cukornak megfelelő édesítőszer
- 2 ek. kókuszkrém
- 2+1 ek. kókuszzsír (EZÉRT érdemes használni)
- 1 teáskanál rumaroma
A tetejére:
- 1 tábla cukormentes étcsokoládé
- díszítésnek szeletelt mandula (elhagyható)
Az elkészítésről a Salátagyár blogon olvashatsz!