Ezért ízesítsd a vizet uborkával!
- Az uborka csurig van hasznos nyomelemekkel (vas, kálium, foszfor, magnézium) és vitaminokkal (A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, C-vitamin, K-vitamin), amit a szervezetünk könnyen és gyorsan hasznosítani tud.
- Az uborkás víz tökéletes segítség a diétához, hiszen a kalóriadús gyümölcslevek és üdítők helyett kalóriaszegény, rostban gazdag, ráadásul koleszterin-, vérnyomás- és vércukorcsökkentő. Az uborka erősíti az ínyt is, és a rossz lehelet ellen is tökéletes szomjoltó.
- Az uborkás üdítő mind kívülről, mind belülről jótékony hatással van a testre: az uborkában található szilícium erősíti a hajat, táplálja a bőrt és körmöket, de leégés esetén nyugtatja és hűti a bőrt.
Tipp: Az uborkát héjastul tedd a vízbe, a legfontosabb nyomelemek és vitaminok ugyanis a héj alatt találhatók. A héjat alaposan mosd meg!
Kérdés:
Kívül uborka, belül banán. Mi az?