Egészség

40 kilótól szabadult meg, azt is elmeséli, hogyan

Kinga negyven kilót dobott le egyetlen év alatt. A háromgyermekes édesanya azt is elárulta, hogyan sikerült a látványos fogyókúra.

A 33 éves nő elszörnyedve gondol vissza egy évvel ezelőtti súlyára, 90 és 100 kiló közötti számot mutatott a mérleg. Kinga furcsa módon sosem érezte magát kövérnek, annak sem volt tudatában, hogy ennyire túlsúlyos, hiszen valójában jól érezte magát a bőrében.

Akkor ijedt meg, amikor a szintén túlsúlyos szomszédjáról kiderült, súlyos cukorbeteg. A háromgyermekes édesanya attól tartott, neki is baja eshet, ezért döntött az életmódváltás mellett. Ételeiből száműzte a cukrot, a fehér lisztet és a zsiradékokat. Az életmódváltáshoz természetesen a mozgás is hozzátartozott. Az első alkalommal mindössze kilenc percet, aztán, ahogy javult az erőnléte, fokozatosan egyre több időt töltött szobabiciklizéssel. Fogyását a bicikli mellett kiegészítette súlyzós edzéssel és rendszeres futással.

A háromgyermekes anyuka 40 kilótól szabadult meg egyetlen év alatt, példája remekül igazolja, kitartással el lehet érni a kitűzött célokat – hangzott el az RTL Klub Fókusz című műsorában.

További fogyás témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top