Egészség

Így védelmezte a kutya a megsérült gazdit – megható videó

Tűz ütött ki a családi házban, és bár megsérült a férfi, a kertig ki tudott kúszni. Ott viszont eszméletét vesztette, hűséges kiskutyája pedig addig őrizte, amíg meg nem érkeztek a mentők.

A ház kigyulladása után kimenekült a házból a tulajdonos és hűséges kutyája. De amikor a tűzoltók megérkeztek, eszméletlenül találták a kertben a férfit, és a mellőle el nem mozduló kutyust.

A kutyusnak akkor is nehezen akaródzott elmozdulni gazdája mellől, amikor a mentősök nem merték megközelíteni a férfit, és megkérték a tűzoltókat, spricceljenek vizet a férfi felé, hátha akkor odamehetnek a férfihez, hogy megmenthessék az életét.

A család pedig nemcsak marylandi otthonát vesztette el, hanem két kutyáját is. De nem a tűz miatt, mert az állatok szerencsére túlélték a veszedelmet, hanem mert a pitbullok ki vannak tiltva a megyében, ahol a család él. Ezért külön borzasztó, hogy a menhelyre szállították a gondoskodó kutyát és pajtását.

Nézd meg a videót, ami vírusként terjedt a neten!

Olvass tovább hűséges kutya témában az NLCafén!

Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top