Egészség

Mindennap egy kis szőlő, és sokkal jobb lesz a szex is!

A természetes cukrokkal teli gyümölcsről nem a fogyókúra jut eszünkbe – pedig bizonyítottan segít a karcsú alak megőrzésében, sőt még a szexuális életet is felturbózza!
Mindennap egy kis szőlő, és nem csak a derekad lesz karcsúbb!

Elég, ha mindössze napi egy tenyérnyi adag szőlőt beiktatsz az étrendedbe, és könnyebb lesz megőrizni a súlyod, sőt a hálószobai teljesítményeden is javíthatsz.

A jótékony hatást a gyümölcsben található flavonoidoknak köszönhetjük. A flavonoidokat eddig is becsültük, hiszen számos módon járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez: csökkentik a vérnyomást, a koleszterinszintet, a magas vérnyomás és a rák kialakulását is. Arra viszont csak nemrég derült fény, hogy az egészséges testsúly megőrzésében és a szexuális teljesítmény javításában is fontos szerepet játszanak.

A flavonoidbevitel növelésével egyenes arányban csökken az étvágy, a testzsír mennyisége, az emésztés pedig kiegyensúlyozottá válik. A hálószobában a férfiak profitálhatnak egy kis szőlőből, ugyanis az erekciós problémákra is orvosság lehet.

A maximális hatás érdekében arra érdemes figyelni, hogy minél frissebb legyen a szőlő, és a fehér helyett inkább pirosat válasszunk. További jó hír, hogy egy pohár vörösbor is ugyanezekkel a jótékony hatásokkal bír.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top