Egészség

Kannabiszes kúppal a menstruációs görcsök ellen?

Állítólag a marihuánás kúp enyhíti a fájdalmat, és attól sem kell tartanod, hogy betépsz tőle.
Kannabiszes kúppal a menstruációs görcsök ellen?

A menstruációval járó kellemetlenségeket, a görcsöket, a puffadást, a hányingert, senkinek sem kell bemutatni. Számos gyógyszer kapható a görcsök enyhítésére, és kis odafigyeléssel is segíthetünk a tüneteken, de hogy marihuánát helyezzünk fel a vaginánkba, arra eddig nem gondoltunk.

 Az új görcsoldó kúp, a Foria Relief fő hatóanyaga a kenderből származik: 60mg THC-t tartalmaz, ami a füves cigiben a pszichoaktív hatásért felelős. Ezenkívül 10 mg CBD, azaz kannabidiol van benne, ami szintén a kenderből jön, de nem hallucinogén hatású – ezzel ezért már több módon is kísérletezik az orvostudomány. 

Kannabiszes kúppal a menstruációs görcsök ellen?

A kúp egyelőre csak Colorado és Kalifornia államban kapható, de ott már egészen népszerű lett a hölgyek körében: többen nyilatkozták róla, hogy gyors és hatékony segítség. Ennek ellenére az orvosokat nem győzte meg. A termék nem volt előzetesen tesztelve, és a szakértők szerint nagyon magas benne a THC mennyisége.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top