Egészség

Imádja testét a plus size rúdtáncos – videó

A plus size rúdtáncost nem érdekli, mit gondolnak róla. Ő imádja a testét, és szeretné, ha ezzel másokat is inspirálhatna.

Eda Marbury fiatalon sokáig küzdött anorexiával, aztán minden megváltozott, mikor megismerkedett későbbi férjével. A boldogságnak és kiegyensúlyozottságnak hála, újra enni kezdett, azonban hamar a ló másik oldalán találta magát – a táplálkozása kicsúszott kezei közül, és rohamosan hízni kezdett.

Imádja testét a plus size rúdtáncos - videó

A rúdtánctól nem várt mást, mint egy jópofa lehetőséget arra, hogy megszabadulhasson fölös kilóitól, de Eda csakhamar beleszeretett a sportba. És egy idő után észrevette azt is, hogy a rúdtánc nemcsak egyszerű mozgás, hanem rengeteg magabiztosságot is ad neki, amit aztán szeretett volna másoknak is megmutatni. Ahogy elmondta, először rettegett attól, mit gondolnak majd az emberek, és attól is, hogy kinevetik, és gúnyolódások céltáblájává válhat, de mégis elkezdte rúdtáncos videóit posztolni az internetre. A visszajelzések pedig szinte mind biztató szavak voltak. Eda imádja a testét, büszkén mutatja meg rúdtánc-tehetségét, és videóival mindenkit szeretne hasonlókra bátorítani.

This plus-size pole dancer is inspiring others to do the same.

Posted by BuzzFeed Health on Monday, February 8, 2016

 Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top