Szex

Kiakadtak a gyermekével rúdtáncoló édesanyára – videó

Parázs vitát váltott ki az a Facebook-videó, amit egy rúdtáncos édesanya töltött fel magáról és 2 éves kislányáról. Te is sokkolónak találod?

A fiatal rúdtáncos édesanya saját Facebook-oldalára töltötte fel a felvételt, amin edzés közben látható. Az első percben semmi különös nem történik, a nő gyönyörűen csavarodik a rúdon, amikor betoppan a képbe 2 éves kislánya, aki táncolni akar az anyukájával:

Amivel az édesanya biztosan nem számolt, hogy mekkora botrányt vált ki a felvétel. Facebook-oldalán utoljára egy izraeli lap támadta meg az anyukát az erkölcstelen képkockák miatt.

“Ha valaki normálisan akar játszani egy gyerekkel, azt ne meztelenül, rúdtánc közben tegye” – írja egy hozzászóló.

“Ez a nő teljesen meghibbant! Nagyon nincs rendben, hogy egy édesanya félmeztelenül, a rúd mellett táncol a gyerekével” – írja egy másik.

“Sajnálom a gyereket, hogy ilyen ízléstelen anyja van” – reagál egy másik olvasó.

A Facebook-bejegyzésekből kiderül, az édesanya nem zavartatja magát, a videóból is tökéletesen átjön anya és lánya bensőséges kapcsolata, amiben semmi rossz nincsen. Sokak fejében az akrobatikus rúdtánc mind a mai napig azonos a buja műfajjal. 

Te hogy látod? Tényleg sokkoló ez a videó? Írd meg nekünk a hozzászólások mezőben!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top