Egészség

Így befolyásolja a testsúlyod a szexuális életed

A szexuális teljesítményedre nemcsak a valós testsúlyod, hanem az énképed is befolyással lehet.

Így befolyásolja a testsúlyod a szexuális életed

A szex akkor lesz igazán tökéletes élmény, ha közben teljesen el tudod engedni magad és megéled a pillanatot. És hogy mi tehet tönkre egy ilyen intim helyzetet? Ha folyamatosan azon kattogsz, nincs-e túl sok felesleg a derekadon, vagy hogy hogyan fogsz teljesíteni a következő pozícióban. Az ilyen frusztráló gondolatok egyaránt érintik a nőket és a férfiakat, és az esetek többségében semmi közük a valós súlyunkhoz.

Ha nem vagy elégedett magaddal – okozza ezt valóban súlyfelesleg, vagy csak irreális énkép – a hálószobában sem leszel magabiztos! Ez pedig mindkettőtök élményének minőségén ronthat. A negatív gondolatok, amik ilyenkor bombázzák az agyadat, teljesen elterelik a figyelmedet a pillanat varázsáról. 

Önmagunk elfogadása létfontosságú a kiegyensúlyozott élethez, a hálószobában és azon kívül is. Viszont ne felejtsük el, hogy itt is maradjunk a realitás talaján: ha nem bírjuk tartani a tempót, kifáradunk, sőt akár nehéz légzést tapasztalunk, be kell látnunk, hogy nem vagyunk a legjobb formánkban. Az egészséges életmód, vagyis a rendszeres mozgás és helyes étrend a szexuális teljesítményünket is javítani fogja!

Forrás: AskMen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top