nlc.hu
Egészség
Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig – 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig – 9 bizarr gyógymód az impotenciára

A férfiakat teljesen érthető módon rendkívül érzékenyen érinti, ha valamilyen oknál fogva szembesülnek az impotenciával. Mivel ennyire fontos és központi kérdés ez számukra, nagyjából bármire hajlandók voltak már régen is, hogy újra működésre bírják a péniszüket.

Darázsfullánk

Sok régi impotencia elleni gyógymód alapja volt az, hogy valahogy serkenteni akarták a pénisz vérellátását. Gyakori kezelés volt például a cél érdekében a csalános borogatás, de a Kámaszútra kicsit ijesztőbb megoldást is kínált. A javaslat szerint darazsak fullánkját kellett megszerezni, leőrölni és az őrleménnyel bedörzsölni a péniszt. A fullánkból kisajtolt méreg így segítette állítólag az erekciót.

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig - 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Hereátültetés

Az 1900-as évek elején kicsit félrevezette az orvosokat, amikor rájöttek, hogy a sperma forrása a herékben van. Ezért azt hitték, hogy az impotencia is akkor fordul elő, ha baj van a herékkel. 1914-ben Dr. G. Frank Lydston egy öngyilkosság áldozatának a heréjét ültette be a saját herezacskójába, amivel arra ösztönözte orvostársait, hogy ők is elkezdjenek kísérletezni a herékkel. Az egyik kaliforniai doki például halálsoron lévő rabok heréjét ültette át az erekciós problémákkal küzdő férfiak zacskójába, míg mások olyan megoldásokat kerestek, amiben injekcióban juttatták be a férfiakba a kecske-, kos- és vadkanherékből vett anyagokat. Nem is kell talán mondani, hogy egyik kezelés sem volt hatásos.

Békakivonat

Peruban a legnépszerűbb impotencia elleni szer a békakivonat volt. A kereskedők egy nagy tartályba gyűjtötték össze a békákat, amik közül a vásárló választhatott. A kiválasztott békát kiemelték, fejbe verték, a bőrét lenyúzták, majd a tetemet bedobták a turmixgébe és összeturmixolták fehérbablevessel, mézzel, aloe verával és egy maca nevű perui gyógynövénnyel. Ez a béka smoothie mindenfajta betegséget gyógyított, így az erekciós gondokkal is elbánt.

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig - 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Rádiumos végbélkúp

Csodás radioaktív kezelés az 1800-as évek végéről. Sajnos akkor még nem tudták, milyen mellékhatásai lehetnek a rádiumnak, így végbélkúpként is árulták az impotencia kezelésére. Az ötlet, hogy egy darabka radioaktív fémet toltak fel a fenekükbe, elég borzasztónak tűnik, de mégis sokan használták, arról pedig nem szólnak a feljegyzések, hogy bárkiből szuperhős vált volna a kezelésektől.

Pókméreg

A brazil vándorpók mérge jó erre a célra, mert a csípésétől az ember elveszti az izmai fölött a kontrollt és mellé több mint négy órás erekciója lesz. Sajnos mellékhatásaként lehet, hogy bele is hal. Egy pszichológus sikeresen izolálta azt az anyagot a pók mérgéből, ami elvileg ezt a hatást kiváltja a férfi péniszéből, de csak patkányokon kísérletezett, emberekig végül nem jutott el a szer.

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig - 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Elektromos öv

A petyhüdt péniszre az áram jó hatással van – legalábbis a 19. században azt gondolták, hogy az elektromos övvel megoldják az impotencia problémáját. Az övet ruha alá kellett felvenni, a belőle kiálló drótot rátekerni a péniszre, majd egy kapcsolóval áramot vezetni bele, hogy felálljon. Az övet folyamatosan kellett hordani, és 1830-1920 között férfiak tízezrei rázatták is magukat vele, amíg ki nem ment a divatból.

Vizeletterápia

Nem annyira fájdalmas, viszont nem túl gusztusos gyógymód az impotenciára, ami a kínai taoista doktoroknál nagy népszerűségnek örvendett. A férfinak a saját vizeletét kellett meginnia nemes egyszerűséggel. Azzal indokolták a kezelést, hogy a vizelet tele van olyan férfihormonokkal, amiktől majd újra lesz a páciensnek erekciója. Tényleg tele van hormonokkal, de ezek nincsenek semmilyen hatással a péniszre. Mégis elég sokan követték ezt a terápiát, sőt azon túl, hogy megitták a vizeletüket, még be is dörzsölték vele a péniszüket. Igazán kellemes illat terjenghetett körülöttük.

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig - 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Spanyol légy

Egy gyógymód, ami jó az impotenciára és a frigiditásra is. A bogárban lévő anyag, a kantaridin valóban okozhat erekciót és szexuális izgalmat is előidézhet, csak a mellékhatások között komoly egészségügyi problémák is lehetnek, sőt túladagolás esetén a páciens meg is halhat. A mai napig árulnak spanyollégy-kivonatot cseppek formájában merevedési zavarokra, de ezek a termékek annyira hígítva kerülnek a piacra, hogy teljesen hatástalanok az erekcióra, cserébe viszont nem is halálosak.

Farkas pénisz

Az impotenciát gyakran bizonyos ételekkel is próbálták gyógyítani, amikre nem feltétlenül gondolnánk ételként. A 13. században Albertus Magnus szerzetes írt egy egész értekezést arról, hogy milyen sok állat legkülönbözőbb szerveit használhatjuk gyógyításra, az impotenciára pedig kifejezetten a farkasok péniszét javasolta. Megsütve, nem nyersen, apró darabokra vágva és egy-egy darabot elrágcsálva belőle mindig, amikor szükség támad egy jó erekcióra. Azt is leírta, hogy a tengeri csillag még remek afrodiziákum, de ha túl sokat használnánk belőle, a férfi még a végén vért ejakulálhat. Vonzó lehetőség, azt hiszem kihagynám, ha férfi lennék.

Rádiumos végbélkúptól a hereátültetésig - 9 bizarr gyógymód az impotenciára

Olvass még többet az impotenciáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top