Egészség

Minden kapcsolatot megszakított barátnőjével, aki miatt lebénult a lánybúcsúján

Rachelle Chapman lánybúcsúján bénult le egy tragikus baleset után – azóta nem beszélt barátnőjével, aki a medencébe lökte.

Rachelle Chapman története néhány éve bejárta a világot: a “lebénult menyasszonyként” emlegették a tragikus sorsú lányt, aki lánybúcsúján balesetet szenvedett, és így egy életre kerekesszékbe kényszerült.

Akkoriban megvédte barátnőjét a nyilvánosság előtt, aki a szórakozás hevében a medencébe lökte, és így olyan balesetet okozott, ami örökre megpecsételte Rachelle életét. A nő sosem árulta el a balesetet okozó nő nevét, és mindig meg is védte a jó szándékú, mégis tragédiát okozó lányt – most azonban kiderült, hogy már jó ideje megszakította vele a kapcsolatot.

Minden kapcsolatot megszakított barátnőjével, aki miatt lebénult a lánybúcsúján

Elárulta, hogy barátnője teljesen magába zuhant az eset után, depresszióval küzdött, és sokat próbálták segíteni egymást ezekben az időkben. A találkozások azonban kezdtek megritkulni, és Rachelle akkor látta utoljára barátnőjét, mikor az meglátogatta őt és akkoriban született kislányát. Most úgy érzi, itt az idő, hogy örökre elvágja a barátnőjéhez fűződő szálakat – nem a baleset miatt, hanem egyszerűen azért, mert nem volt ott, mikor Rachelle-nek szüksége lett volna rá.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top