Egészség

Melyik az ország legjobb magánrendelője 2016-ban? Íme!

Idén harmadszorra osztották ki az Év magánrendelője díjat, amelyről az orvoshoz forduló betegek és szakmai zsűri döntöttek. A kezdeményezés célja, hogy a páciensek könnyebben tudjanak eligazodni a magánrendelők és a diagnosztikai intézmények között, jobban megismerve őket.

Az Év magánrendelője 2016 díjra idén minden korábbinál több, közel hatszáz magán- és csoportos praxis nyújtotta be pályázatát. Az intézményekre és az egyéni jelöltekre a Facebookon keresztül szavazhattak a páciensek. És hogy mennyire növekszik évről évre az érdeklődés, jól mutatja, hogy idén már több mint 18 ezren szavaztak.

A legjobb magánrendelőnek nemcsak kiváló szakemberekkel, felkészült orvosokkal kell dolgoznia, de rendkívül fontos szempont volt a győztesek kiválasztásakor a megfelelő kommunikáció. Sokat nyomott a latba a pályázó intézmény és magánorvos Facebook- és weboldala, a tájékoztatás, a kommunikáció minősége, de tesztelték azt is, hogy az internetes bejelentkezésre milyen hatékonysággal válaszol az orvosi rendelő, milyen gyorsan kapnak időpontot a betegeknek.

Az Év magánrendelője díjkiosztó ünnepségén közönség- és szakmai díjakat adott át a hattagú zsűri.

A legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást 2016-ban, és az ezzel együtt járó Év magánrendelője címet a Budai Egészségközpont képviselői vehették át a hétfői díjkiosztón.

Az Év magánkórháza 2016 díjat a Budai Egészségközpont képviselői vehették át
Az Év magánrendelője 2016-ban: a Budai Egészségközpont

További díjakat is kiosztottak

  • OPTIK-MED Sasszemklinka, Budapest szakmai különdíj
  • Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ, Budapest közönségdíj a diagnosztika kategóriában
  • Budapesti Mozgásszervi Rendelő, Budapest a zsűri szakmai elismerése
  • Aniron Egészségközpont, Pécs szakmai elismerés az egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények kategóriájában
  • Dr. Szabó András, Szolnok egyéni praxis közönségdíj
  • MindentMent Fogászati Rendelő, Budapest közönségdíj
  • Duna Medical Center, Budapest  közönségdíj az egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények kategóriájában

Modern eszközökkel dolgoznak a magánrendelők

A magánrendelők diagnosztikai eszközei jóval modernebbek és szélesebb körűek az állami intézményekben alkalmazottakhoz képest. A magánrendelésekre a bejelentkezés gyorsabb, általában rövidebb a várólista és gyakran az utókezelés is hatékonyabb, hiszen rendelkeznek az ahhoz szükséges eszközökkel.

A HáziPatika.com legfrissebb kutatásából  kiderült, a páciensek 75 százaléka az interneten keres orvost. Jó hír, hogy 2017-től a magyar egészségügyi rendszer teljes egészében elérhető lesz az interneten keresztül. A fejlesztéseknek köszönhetően orvosok és a betegek webes felületről juthatnak hozzá minden számukra fontos információhoz.

A részletes szavazás és eredménylista megtekinthető az Év magánrendelője oldalon, amelyen hamarosan a díjazott magánrendelők is bemutatkozhatnak.

Az Év magánkórháza 2016 pályázatának díjazottai
Az Év magánrendelője 2016 pályázat díjazottai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top