Egészség

Még egy mankót sem kapott a hazajutáshoz a varrott talpú fiatal

Miután hajnalban összevarrták a talpát Alexnek, gyalog kellett hazaindulnia a ceglédi kórházból, mert a betegszállítók csak délelőtt vállalnak fuvart, és akkortájt a taxisok sem dolgoznak. Nem jutott messzire.

Egy porcelántányér szilánkja vágta fel a 22 éves Fási Alex egyik talpát október 11-én éjjel. A mély és vérző seb kórházi ellátást kívánt, a vérző fiút és barátnőjét a szomszéd vitte be a ceglédi kórházba autóval. A kórházban egy folyosón talált tolószékkel jutottak el baleseti sebészetre, ahol az orvos, miután összevarrta a sebet, csak annyit mondott, viszlát! Alex a Blikknek nehezményezte, hogy még fájdalomcsillapítót sem írtak fel neki.

A hazajutásban sem tudott segíteni a kórház a sérült fiúnak és barátnőjének. A betegszállítók csak reggel 7 és 9 óra között érhetők el, amikor egy tolószéket, vagy egy mankót kértek volna kölcsön, hogy hazajussanak, elutasító választ kaptak. A fiú pechére nem hétvégén történt a balesete, így még taxit sem tudott hívni, ugyanis Cegléden a városi taxi társaságok csak hétvégén tartanak ügyeletet.

Végül gyalog indultak a kórháztól hét kilométerre fekvő otthonuk felé, de háromszáz méter fél lábon szökdelés után, miután a varratok is felszakadtak inkább feladták. Szerencséjükre egy órán belül érkezett egy segítőkész autós házaspár, akik hazafuvarozták a fiatalokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top