Egészség

Gimnazista élesztett újra egy vásárlót

Szívrohamot kapott a boltban egy férfi, a fiatal fiú azonnal megkezdte az újraélesztést. A kecskeméti gimnazista korábban sokszor megnézte a mentősök videoklipjét, ezért volt ura a helyzetnek.

Életet mentett egy kecskeméti gimnazista – számolt be a Tények. Szívrohamot kapott a boltban egy férfi, a fiatal fiú azonnal megkezdte az újraélesztést. Volt a közelben defibrillátor is, így a férfi néhány percen belül magához tért.

Ez is érdekelhet Megnézem

“Nagyon izgultam, nekem ez volt az első alkalmam, hogy újraélesztettem, és ezáltal nagyon féltem is, mert nem akartam elrontani, és azt sem akartam, hogy a kezeim között haljon meg” – nyilatkozta a 11. osztályos fiú, Tóth Horgosi Miklós. Mint mondta, olyan gyorsan történt minden, hogy fel sem fogta, csak cselekedett. Miklós korábban tanult életmentést, és sokszor megnézte a mentősök videoklipjét, ezért volt ura a helyzetnek. Édesapja is büszke rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top