Egészség

A nők harmada annyira cikinek érzi a testét, hogy úszni sem járna

Ez lett a "nyári csúcsforma" meg a bikinibodyláz végeredménye: egy brit felmérés szerint a fiatal nők harmada túlságosan szégyenlős ahhoz, hogy fürdőruhát húzzon.

Már az első napsugarakkal elkezdenek bombázni minket a 30 napos bikinibody-kihívásokkal, formába lendülős tippekkel meg görögdinnye-diétával, is hiába gondoljuk, hogy mi simán lepöccintjük a fogyasztói társadalom ilyesféle baromságait, azért nyáron a strandon mégis inkább strandkendőt kötünk a fenekünkre, mert milyen ciki már…

A nők harmada annyira cikinek érzi a testét, hogy úszni sem járna 

Olyannyira ciki, hogy egy friss felmérés szerint a 25–34 év közötti fiatal brit nők harmada azért sem húzna fürdőruhát, hogy ússzon egyet… A felmérést végző Swim England ezzel szemben arra bátorítaná a nőket, hogy próbálkozzanak meg igényeiknek és képességeiknek megfelelően az úszással, hiszen baromi egészséges és szórakoztató nyári sportról van szó! Azt is hozzáteszik, hogy nincs olyan testalkat, amelyre tilos fürdőruhát húzni – az úszás mindenkinek való, és mindenkire áldásos hatással van. Szóval ne hagyjuk, hogy a narancsbőrrel riogató reklámok és a tökéletes testű bikinimodellek kiűzzenek minket az úszómedencéből!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top