Egészség

Megszakad a szív: 30 év után külön idősek otthonába került a házaspár

Az önkormányzat döntése alapján nem mehetett ugyanabba az idősek otthonába a házaspár.

A 92 éves Charles McGuigan és felesége, Jean kénytelen volt külön idősek otthonába menni, miután az önkormányzat így döntött.

A házaspárt múlt évben költöztették ki otthonukból hanyatló egészségügyi állapotuk miatt. Mindketten vigasztalhatatlanok voltak, mikor megtudták, nem egy otthonba kerülnek.

Forrás: MirrorPix

Az idős házaspár családja most arra kérte a tanácsot, hogy vonják vissza döntésüket, és engedélyezzék a közös otthonban élést a párnak. Jean lánya, Sandra Jackson szerint elfogadhatatlan, hogy szétválasztották a párt.

„Miféle társadalom az, ami ilyen módon kezel egy a kilencvenes éveikben járó párt? Ez szégyen. Anyám továbbra is a férjéről kérdez folyamatosan, aki pedig rendszeresen könnyekben tör ki, mert nem lehet vele.”

A család most abban reménykedik, hogy Jeanéket kiengedik az otthonokból, és egy ápoló segítségével saját otthonukban élhetnek együtt tovább, békében.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top