Egészség

Szívmelengető gesztussal támogatja rákbeteg testvérét egy 19 éves fiú

Ethan nem akarta, hogy testvére úgy érezze, egyedül maradt a betegség elleni küzdelemben.

Azután, hogy hosszú hetekig panaszkodott hányingerre és hallásproblémákra, a 17 éves Alana McMullant a múlt hónapban agydaganattal diagnosztizálták. A kamaszlány azóta az orvosok javaslatára egy műtéten is átesett, ami nem csak a lelkében, de a testén is nyomott hagyott: a beavatkozás helyén egy több mint 20 centis seb maradt.

A fiatal lány testvére, a 19 éves Ethan nem szerette volna, ha testvére, Alana úgy érzi, egyedül marad élete legnehezebb harcában – írja az Inside Edition. „A műtét után az első dolog, ami feltűnt Alanán, az a nagy műtéti seb volt. Tulajdonképpen előbb láttam, mint ő” – idézi fel Ethan a történteket, majd hozzáteszi, már akkor tudta, hogyan jelzi majd testvérének, hogy mellette áll a betegséggel folytatott küzdelemben.

Felhívtam a borbélyomat, és megmutattam neki az Alana sebhelyéről készült képet. Kifejezetten olyan frizurát kértem, ami erre a sebhelyre hasonlít” – magyarázza Ethan, aki néhány nappal Alana műtétje után meg is csináltatta a különleges frizurát. „Nem gondoltam volna, hogy Ethan ilyen gyorsan rászánja magát a dologra” – mondja Alana, aki elsírta magát, mikor meglátta testvérét.

testvérek gesztus megható agydaganat

Kép forrása: Yahoo.com

A testvérek a People magazinnak beszéltek arról is, hogy míg Alana a betegséggel küzd, Ethan igyekszik mindig olyan frizurát csináltatni magának, ami a lányéhoz hasonló. „A mintavétel után kiderült, hogy az Alana agyában talált daganat rosszindulatú, ezért a napokban el kell majd kezdenie a kemoterápiás kezelést. Azzal számol, hogy a terápia miatt kihullik majd a haja, én pedig már jeleztem a fodrászomnak, hogy ebben az esetben az én fejemet is kopaszra kell majd borotválnia” – tette hozzá Ethan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top