nlc.hu
Életmód

Kiábrándító frizurát kapott a tiktoker

20 ezret fizetett a fodrásznak, a végeredmény kiábrándító

Na ezért nem mindegy, hogy milyen fodrász székébe ül be az ember.
Rossz frizura tiktoker

Marena Wasef a TikTokon számolt be róla, hogy elment fodrászhoz, ahol 60 dollárt, azaz kicsivel több mint 20 ezer forintot fizetett azért, hogy a szakember a haját megcsinálja, ám a végeredmény valami borzasztó lett.  

Komolyan, nézd meg. Ez a tincs annyira kemény, undorító

– mondta, a végeredményt pedig egy döglött patkányhoz, majd George Washington frizurájához hasonította, ami talán jobb, mintha madárfészekről beszélnénk.

A fiatal nő könnyek között mesélt arról, hogy nem tudja, hogyan fogja ezt helyrehozni, de végül hazament, hajat mosott és saját magának készítette el az áhított frizurát, ami ezúttal tényleg sokkal természetesebbnek hatott – talán azért, mert kevesebb hajlakkot használt és szétfésülte a túlzottan göndörödő loknikat.  

Marena videója már 1,3 millió megtekintésnél jár, de nem azért, mert annyira sajnálnák a lányt. A kommentelők rámutattak, hogyha kifésülte volna a tincseit, máris sokkal jobb lett volna az eredmény, sőt azt is megemlítették, hogy szerintük túldramatizálta a helyzetet. Ugyanakkor olyanok is voltak, akik azt mondták, hogy ők biztosan fizetés nélkül távoztak volna. Valaki pedig azt is megjegyezte, hogy ő hajmosás után visszament volna a szalonba megmutatni a különbséget és visszakövetelte volna a pénzét. 

Te mit tettél volna Marena helyében? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top