Egészség

Kedvenc lova lett az esküvői tanúja a leukémiás menyasszonynak

Alig néhány héttel azután, hogy a harmincéves Natalie White-ot leukémiával diagnosztizálták, elhatározta, hogy nem vár a kezelés végéig, hanem hozzámegy barátjához.

Szűk körű, de emlékezetes esküvőt tartott egy brit pár, miután leukémiával diagnosztizálták a menyasszonyt, és sürgős kezelésekre, illetve sejtátültető műtétre szorult. Natalie imád lovagolni, ezért vőlegénye egy különleges ajándékkal készült neki: kedvenc lovát öltöztette fel a nő tanújának.

Természetesen az esküvői papírokat nem Gibson, a ló írta alá, arra ott volt egy barát, viszont Natalie-t kedvenc lova vezette az oltárhoz. A fiatal nő az esküvő után azonnal megkezdte a kezeléseket. Testvére alkalmasnak bizonyult számára sejtdonornak, ezért az orvosok nem is késlekedtek sokat a műtéttel. Egy operáción és több kemoterápián túl Natalie végre túl van a nehezén, végre boldogan élvezheti házasságát és lovai társaságát. 

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top