Egészség

Csótány lakott egy nő fülében 9 napig

Valóra vált rémálom.

Sokan undorodnak annyira az ízeltlábúaktól, hogy még az állatok érintésétől is a rosszullét kerülgeti őket, legyen az akár egy pók az ágy alatt vagy egy légy a levesben. Ez a cikk nem nekik szól.

 

A floridai Katie Holley olyan történetről számolt be a SELF magazinban, amely sokak rémálmát váltja valóra. Ha eddig kétségeitek lettek volna, Katie a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a csótányok be tudnak – és ami ennél is rosszabb, be akarnak – mászni az emberek fülébe.

Katie múlt hónapban az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy valami furcsa érzés van a bal fülében, mintha valaki egy jégdarabot tett volna bele. „Amikor kihúztam a fülpiszkálót, két sötétbarna darab valami volt rajta. Néhány másodperccel később rájöttem, hogy azok lábak. LÁBAK. A férjem belenézett a fülembe, és felvilágosított, hogy egy élő csótány van odabent, ami pánikszerűen karistol még beljebb.”

Fotó: Facebook/Katie Holley

Másnap az orvos még néhány darabot eltávolított a nő füléből, azonban 9 nap múlva, amikor még mindig fájt a füle, Katie felkeresett még egy specialistát, aki kiszedte a rovar fejét, torát, csápjait és még néhány lábát a nő füléből.

Bár az ilyen esetek után az ember komolyan elgondolkodik a füldugóvásárláson, az orvos elmondta, hogy legalább havonta fordulnak hozzá emberek hasonló problémával.

Forrás: Mirror

Kiemelt képünk: Katie Holley/ Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top