Egészség

Terhessége után formába akart jönni, most fitneszbajnok

Inspiráció hétfőre.

A kétgyermekes Devina Brown akkor kezdett el konditerembe járni, mikor az első terhessége után kissé „petyhüdtnek” érezte a testét.

A 33 éves notinghamshire-i nő mára száz kilót tud kinyomni, és fitneszversenyeken indul. „Kemény munka – mondja –, és a legtöbb ember azzal mentegeti magát, hogy nincs ideje. De ha igazán szeretnéd, találsz rá időt.”

Devina Brown az átalakulása előtt. Fotó: Devina Brown/Facebook

Amikor Devina komolyan belevágott az életmódváltásba, az első dolog, amit lecserélt, az az étrendje volt. A szokásos gyorsételei helyett napi hat, magas fehérjetartalmú étkezést tart: reggelire zabkását eszik tojásfehérjével, tízóraira egy kis mandulát vagy egy pár tojást.

Ebédre általában csirkét fogyaszt édesburgonyával vagy brokkolival, uzsonnára valamilyen szénhidrátot eszik, esetleg áfonyát görög joghurttal – ezután megy az edzőterembe. Vacsorára még egy adag csirkét kap fehér rizzsel vagy brokkolival, elalvás előtt pedig egy kis zabkását majszol el.

Fotó: Next Fitness Model UK/Facebook

A diéta mellett napi két órát edz a helyi konditeremben, és a kitartó munkának meg is lett az eredménye. Múlt szombaton Devina megnyerte a Next Fitness Modell UK verseny „Atlétikus Bikinifitnesz-modell” címét, és a „Fittmami Fitneszmodell” kategóriában is harmadik helyezést ért el.

(via Mirror)

Kiemelt képünk: Next Fitness Model UK/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top