Egészség

Horrorrá vált az anyuka élete a hüvelyműtét után

A kétgyermekes anyuka nem az egyetlen, akinek az életét megkeserítette a hüvelyi háló.

A 60 éves Susan Morgan azért fordult orvoshoz 9 évvel ezelőtt, mert a változókorral vizelettartási problémái keletkeztek. Az orvosok a hüvelyi háló felhelyezését javasolták, azt ígérve, hogy megkönnyíti majd a nő életét. 

Ám ehelyett igazi horrorba fordult a a történet: Susan egyből a műtétet követően katasztrofális állapotba került. A háló miatt nem tudta kiüríteni a hólyagját, ami ezért elfertőződött. „Úgy éreztem, mintha egy sajtreszelővel vágnák fel a belső szerveimet.”

A nőnek nem csak a fájdalommal kellett megküzdeni: ebben az állapotban képtelen volt tovább vinni a vállalkozását, a partnere elhagyta, és hobbijáról, a táncról is le kellett mondania. Susan azt mondja, ha két lánya nem lenne mellette, már öngyilkos lett volna.

Ugyanakkor nem ő az egyetlen, aki így járt: felmérések szerint a nők 10%-ánál hasonló katasztrófába torkollik a hüvelyi háló felhelyezése.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top