Egészség

Ez a fiú még csak 11 éves, de már motivációs beszédeket tart felnőtteknek

Vannak, akik azzal érvelnének, hogy az élettapasztalat döntő fontosságú annál, aki motivációs beszédeket tart, de a 11 éves pakisztáni fiú bebizonyította az ellenkezőjét.

Hammad Safinak valószínűleg aligha van mindarról tapasztalata, amiről motivációs beszédeiben magyaráz, de népszerűségét elnézve úgy tűnik, inspiráló beszéd és önbizalom is elég ahhoz, hogy visszafojtott lélegzettel és kíváncsisággal hallgassák. Ráadásul nem kortársai, hanem egy tucat felnőtt. A fiú Pakisztán és valószínűleg a világ legfiatalabb motivációs előadója, tévéműsorokban és egyetemen is tanít, kétszer annyi idős diákokat.

A hallgatóság odáig van érte, van, aki szuper gyereknek hívja, van, aki motivációs gurunak, más pakisztáni, kis zseninek, de Safi nem hagyja, hogy a dicsőség a fejébe szálljon. A fiú Peshawar egyik leggazdagabb családjából származik, de nem érdeklik az anyagiak. Naponta 10-12 órát tölt olvasással és tanulással, illetve motivációs beszédei tökéletesítésével és arról álmodik, hogy egy nap vezetővé válik, és bemutatja országa értékeit a világnak.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top