Egészség

Egy természetes italban talált gyógyírt krónikus álmatlanságára

A 21 éves lány olyan keveset tudott aludni éjszakánként, hogy napközben napi nyolc kávéval bírt csak ébren maradni.

A Liverpoolban élő Pari Joshi évek óta súlyos koffein- és cukorfüggő volt, ugyanis csak ezekkel a szerekkel tudott napközben ébren maradni. Semmilyen altató, praktika nem segített rajta, és már a kimerülés szélére sodorta, hogy éjszakánként mindössze 5-6 órát tudott aludni, azt is 20 perces megszakításokkal. Ráadásul a tanárnőnek készülő lányt állandó kétségek gyötörték, hogy hogyan fog így helytállni később a munkahelyén. 

Végül azonban – ahogy az lenni szokott – a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás segített rajta, egy gyógynövényes összetevőket és mézet tartalmazó, mindössze tíz dollárba kerülő teakeverék, amelynek a segítségével Perie most már képes végigaludni az éjszakákat. Ezzel párhuzamosan a folyamatos levertség érzete is megszűnt, és végre a koffeinfogyasztását is vissza tudta szorítani napi egy kávéra, tehát kilábalni látszik a nem alvás-nehéz reggelek-sok kávé ördögi háromszögéből.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top