Egészség

Napokra megvakult a műszempillától a kismama

Három éve problémamentesen visel tartós műszempillát, ám ezúttal egy másik szépségszalonba ment...

Egy 22 éves brit kismama, Stacey Louise Ball három éve viselt tartós műszempillát, melyet mindig ugyanabban a szalonban csináltatott, és sosem volt vele semmi problémája. A közelmúltban azonban a nagy meleg miatt egy másik, lakhelyéhez közeli szépségszalonba ment szempilláztatni. 

Ebben a szalonban tovább tartott a műszempillák applikálása, mint ott, ahová korábban járt, az elkészült pillasort pedig kényelmetlennek érezte. Az applikáció közben ráadásul ragasztó került a szemébe, amit a pillás kitörölt ugyan, de az nagyon fájdalmas volt.

Mire hazaért, a szemei elkezdtek bedagadni, égni, másnap reggel pedig már kinyitni is alig tudta őket és zöldes váladék kezdett szivárgott belőlük. A fiatal nő két napig egyáltalán nem látott a jobb szemére. Rettegett, hogy teljesen megvakul, és sosem láthatja majd a születendő babáját.

Orvoshoz ment, aki szemcseppet írt fel neki, az azonban nem használt. Végül kórházi kezelésre szorult.

Miután jobban lett, felhívta a szépségszalont, ahol a pillasort csináltatta, és beszámolt a történtekről, ám ők nem voltak hajlandók elismerni a felelősségüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top