Egészség

Merev részeg volt az ügyeletes orvos, rendőrök vitték el

Rendőrök vitték el a zsolnai kórházból az egyik ügyeletes orvost, mert részeg volt. A pácienseknek feltűnt, hogy nehezen forog a doktor úr nyelve.

Azonnali hatállyal felmondta a munkaszerződését a kórház annak az orvosnak, akit rendőrök vittek el a napokban a zsolnai intézetből, mert részegen dolgozott.

Az orvos akkor bukott le, amikor egy 22 éves nő a húgyúti gyulladása miatt felkereste a kórházat, az őt elkísérő nővére pedig észrevette, hogy furcsán forog az orvos nyelve, és úgy viselkedik, mintha részeg lenne.

Egyből tárcsázta a rendőrséget, akik a helyszínen szondát fújattak az orvossal, a műszer 1,63 ezrelék alkoholmennyiséget mért, így a férfi őrizetbe került, ellene alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást.

Fotó: Thinkstock

A kórház közölte, hogy bár az orvos évek óta a kórházban dolgozik, és eddig nem volt panasz rá, az eset miatt mégis felbontották a munkaszerződését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top