Egészség

Napi 24 csomag chipset evett meg, aztán lefogyott – előtte-utána fotó

Az orvosai figyelmeztették, hogy ha nem változtat az életmódján, meghal.

A 49 éves, ír Mark Hardie korábban napi 3 Big Macet, 24 csomag chipset, komplett doboz kekszeket, tábla csokikat is megevett, a kukoricapelyhét 7 kanál cukorral édesítette, és 12 liter szénsavas üdítőt fogyasztott el, mindettől közel 200 kilóra hízott.

Gyerekként még vékony volt, ám huszonévesen bánatevő lett, 31 éves korában pedig 2-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak nála, ám ez sem tántorította el a mértéktelen evés-ivástól.

Túlsúlya miatt több mint egy órába telt megtennie 20 métert gyalog, mivel folyton meg kellett állnia.

Orvosai azonban másfél évvel ezelőtt figyelmeztették, hogy ha nem akar idejekorán meghalni, le kell fogynia. A férfi ekkor felhagyott a napi 6000 kalóriás étrenddel, és elment egy edzőterembe, ahol személyi edző segítségét kérte az életmódváltáshoz.

Forrás: ladbible.com

Kitartó munkával mostanra közel 115 kilótól sikerült megszabadulnia. Sokkal egészségesebbnek és boldogabbnak érzi magát, mint valaha. Büszke magára, és a sötét gondolatok is elkerülik. A felesége is nagyon örül a változásnak.

„Szeretném elmondani az embereknek, hogy ha én meg tudtam csinálni, mindenki meg tudja” – fogalmazott Mark.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top