Egészség

Bakancslistát írtak a haldokló kutyának, egy napra tiszteletbeli rendőrkutyává tették – fotók

A kutyusnak két hónapja van hátra, gazdája szeretné, ha ez az idő a lehető legjobb élményekkel telne.

Bakancslistát írt haldokló kutyusának egy amerikai férfi. A stílszerűen Jack névre keresztelt Jack Russell-terrier rákos beteg, az állatorvosok szerint legfeljebb két hónapja van csak hátra, gazdája azonban azt szeretné, ha ez a két hónap a lehető legjobb élményekkel telne kedvence számára.

Legutóbb azt is elérte, hogy a kutyus egy napra tiszteletbeli rendőrkutyává váljon. A gazdi eredetileg azzal kereste meg a helyi rendőröket, hogy megkérje őket, hadd menjen egy kört velük a kutya a rendőrautóban, nagyon szeret ugyanis kocsikázni.

A rendőrök azonban ennél továbbmentek, és egy napra rendőrkutyává tették Jacket. Jack egy Lisa Kittrell nevű őrmesterrel töltötte a napot, vele tartott járőrözés közben, és a rendőrségre is benézett.

Jack Miller/Facebook

Jack Miller/Facebook

Jack Miller/Facebook

Jack Miller/Facebook

Jack bakancslistáján már csak jóval egyszerűbb dolgok szerepelnek: a gazdája szeretné például, hogy elmenjenek még egyszer utoljára piknikezni, illetve hogy Jack részt vegyen egy halloweeni jelmezversenyen.

Jack Miller/Facebook

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top