Égési sérült nő az Avon új reklámarca

nlc | 2019. Március 04.
Csoda, hogy egyáltalán életben maradt súlyos buszbalesete után. Ma motivációs előadásokat tart, és immár modellkedik is.

A 25 éves Catrin Pugh 2013-ban a francia Alpokban súlyos buszbalesetet szenvedett, mely során a teste 96 százalékán harmadfokú égési sérülések keletkeztek. Egy az ezerhez volt az esélye arra, hogy életben marad. Azóta több mint kétszáz műtéten van túl. 

6 évvel később motivációs előadásokat tart, illetve jótékonysági szervezetek nagyköveteként tevékenykedik. Mindemellett pedig ő az Avon legújabb reklámarca és egyben első modellje, aki „látható különbözőséggel” él.

Catrin Pugh (Avon)

„Üdítő, hogy részese lehetek egy kampánynak, mely a szépségsztereotípiák és az eltérő külsővel kapcsolatos stigmák ellen küzd” – fogalmazott Catrin Pugh, aki reméli, hogy másokat is arra inspirál majd, hogy szeressék a megjelenésüket, függetlenül attól, hogy hogyan néznek ki.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy azoknak az embereknek, akik valamilyen látható különbözőséggel élnek, ijesztő lehet szépségápolási termékeket vásárolni, hiszen a legtöbb kozmetikai márka a hagyományos szépségideálokra épít.

via

Exit mobile version