nlc.hu
Egészség
A kezében robbant fel az e-cigi akkumulátora

Sürgősségin kötött ki egy elektromos cigaretta miatt

Plasztikai sebészek egyórás procedúra során próbálták helyretenni a férfi összeégett kezét.

Egy angliai férfi súlyosan megsérült, miután az elektromos cigarettájának akkumulátora felrobbant, megégetve a kezét, a szakállát és a ruháját.

A teherautósofőrként dolgozó 38 éves Mike Calver éppen cserélte az akkumulátort az e-cigiben, és miközben fogta, a készülék felrobbant. Az e-cigaretta a tenyerébe ragadt, felesége segítségével próbálta eloltani a lángokat. Vízzel hűtötte az elfeketedett kezét, majd kínzó fájdalmakkal bementek a kórházba.

Mike Calver feketére égett tenyere, és a bekötött karja, miután felrobbant a kezében egy elektromos cigaretta

Mike Calver tenyeréről lenyúzták az égett bőrt, miután felrobbant a kezében egy elektromos cigaretta akkumulátora (Fotó: Profimedia)

Plasztikai sebészek állították helyre a megsérült kezét: egyórás procedúra során eltávolították az égett bőrt, ami még úgy is szinte kibírhatatlan volt, hogy Mike morfiumot kapott fájdalomcsillapítóként.

A férfinek még heteket kell várnia, hogy teljesen felépüljön, és örül, hogy nem az arcába vagy a szemébe robbant bele az elektromos cigaretta. A balesetével viszont szeretne mindenkit figyelmeztetni az e-cigaretták kevésbé ismert veszélyeire.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top