Egészség

Függőségéről vallott Szabó Simon

A színész elárulta, mi az, ami nélkül nem tud létezni, így még a legnagyobb hajtás közepette is adózik szenvedélyének. Azonban nemcsak erről, de olasz származásáról is lerántotta a leplet.

Egymást érik a próbák és az előadások Szabó Simon életében, aki az utóbbi időben örül, ha egy lélegzetvételnyi ideje marad a sok munka mellett. A színész persze egyáltalán nem bánja ezt, hiszen pontosan tudja, mi az, ami a legmunkásabb időszakban is feltölti, kikapcsolja.

Most a Centrál Színház az otthonom, de ha tehetném, a szívem máshova húzna. Van egy állandó »szívhúzásom«, a Mátra. Én igazi Mátra-függő vagyok, a hétvégén is ott jártam az édesanyámmal és a két gyerekemmel. Nagyon szeretnék ott egy kis házat. Még nem jött össze sajnos, de ami késik, nem múlik” – mesélte lelkesen a Kalandozóban az új magyar sikergyanús filmben játszó színész, aki az olasz ételekről is hasonló szenvedéllyel tud mesélni.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Mindez nem meglepő, hiszen nagymamája olasz származása miatt igencsak meghatározóak Itália ízei a számára. „Nagymamám olasz, így nálunk megvolt a kettősség, a magyar konyhával fuzionált olasz konyha. Volt otthon körömpörkölt, de pasta suta is, amit sokan úgy ismernek, hogy bolognai. A polentától a gnocchin át egészen a csirkepörköltig és a húslevesig minden volt nálunk. Nagymamám mindig igazi terülj, terülj, asztalkámmal lepett meg, igazi olasz mamma volt. Sikerült ezt a kettősséget továbbadnom a családomnak is, a gyerekeim ugyanis megőrülnek az olasz kajáért is. A kislányom tésztát eszik tésztával, a sima tésztánál neki nincs jobb” – árulta el a Kalandozó vasárnapi adásában Szabó Simon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top